Härliga Villa Suntropic

Celebration har utvecklat webbplatsen som inte bara skall inspirera utan det ultimata målet är att besökaren genom den enkla bokningsfunktionen på egen hand skall planera in, och boka in nästa resa till Sydostasien.

Celebration har för paret Ulla-Maj och Christer Blomquist, som står bakom den fantastiska Villan Suntropic i sydvästra Thailand, nu tagit fram och lanserat suntropicthailand.se Visionen bakom Villa Suntropic har från första början varit att bygga en tillflyktsort långt från dels vardagen hemma men också från de exploaterade turiststråken. Ett problemfritt boende i en kravlös miljö.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Jonas Eneqvist
070 749 29 92 eller mejla till
jonas@celebrationstudios.se

Jonas Eneqvist
Celebration ligger bakom koncept, design och den tekniska utvecklingen i projektet med den nya webbplatsen. Fokus har varit att genom bild och text låta besökaren drömma sig bort till varmare breddgrader och samtidigt med tydlighet förstå vad huset har att erbjuda, samt vilka aktiviteter och sevärdheter som finns i anslutning.  Allt för den optimala Thailand resan!

Webbplatsen skall inte bara inspirera utan det ultimata målet är att besökaren genom den enkla bokningsfunktionen på egen hand skall planera in, och boka in nästa resa till Sydostasien.

Se resultatet på www.suntropicthailand.se