Texstar

Texstar är kläder som är gjorda för att jobba i och passar många olika yrken. I branschen för profil- och arbetskläder har man en hög modefaktor och vi har hjälpt dem med sin digitala närvaro.

Texstar är övertygade om att om man trivs i sina arbetskläder så gör man också ett bättre jobb. Därför anlitar de några av Sveriges bästa designers som med sin erfarenhet av mode, i kombination med Texstars kunskap om profil- och arbetskläder, utvecklar kläder som sitter riktigt snyggt – för många så sköna och snygga att man väljer att använda dem även privat. 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Markus Ojanperä
070 825 41 30 eller mejla till
markus@celebrationstudios.se

Markus Ojanperä

Webbplats med varumärket i fokus

Vi ville att den nya webbplatsen skulle spegla Texstars modefaktor i branschen och deras fina känsla för detaljer. Man ska få en förståelse för kvaliteten och att Texstar kan klä hela företaget oavsett roll och position. Texstar vet hur svårt det kan vara att klä en hel organisation, därför har man konceptet The Texstar Way – klä ditt företag utifrån fem färger. Ett koncept som vi lyfter fram på sajten tillsammans med en guide där man utgår från kundernas branscher. Två hjälpmedel för att leda besökaren till plagg som passar just hens företag/organisation.

Webbplatsen är byggd på WordPress och WooCommerce. WooCommerce används för att presentera Texstars hela kollektion. Eftersom Texstar inte har behov av en publik e-handel så kan besökarna istället spara plagg i en favoritlista, som man kan maila till en kollega för att göra det enkelt för företagen att välja rätt plagg för sitt företag.

Se resultatet på www.texstar.se

Kampanjsajt för The Texstar Way

Det ska vara enkelt att se bra ut. Texstar vet hur krångligt det kan vara att klä hela organisationen på ett modernt och professionellt sätt. Därför har de gjort det enkelt för sina kunder. Man arbetar endast med fem färger - som mängder av möjligheter. Bygg din värld - the Texstar Way! 

Vi på Celebration har tagit fram en kampanjsajt där Texstar presenterar sina färger: vitt, rött, blått, grått och svart.

Resultatet ser du på www.texstarway.se