Fruit Distribution

Fruit representerar flera av Europas ledande varumärken när det kommer till profilkläder. Deras favoritfras är "Vi löser det!", och åt Fruit löste vi därför en ny publik webbplats och en återförsäljarportal.

Fruit Distribution AB (Fruit) är en av Sveriges ledande distributörer av kläder och relaterade produkter för profil-/promotionbranschen samt detaljhandeln. Affärsidén bygger på att arbeta med kända och starka varumärken och etablerade leverantörer.

Celebration har haft i uppdrag att utveckla Fruits digitala kommunikation och digitala närvaro med ny publik webbplats och en återförsäljarportal, som tillvaratar Fruits fördelar och skapar en enklare och smidigare hantering både för kunder och för Fruit.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Jonas Eneqvist
070 749 29 92 eller mejla till
jonas@celebrationstudios.se

Jonas Eneqvist

Fruits webbplats

Fokus på den nya webbplatsen är att presentera Fruits stora produktsortiment och göra det enkelt både för slutkund att hitta produkten och för återförsäljaren att hitta och visa förslag till sin kund. Webbplatsen är utvecklad responsivt så att innehållet anpassas för vilken typ av enhet besökaren använder.

Förutom det praktiska koncept och utvecklingsarbetet har Celebration tagit fram en digital strategi för hur Fruit ska få en långsiktig effekt i sin digitala närvaro. Celebration jobbar fortlöpande med att optimera Fruits närvaro i sökmotorperspektiv, att öka relevant trafik till webbplatsen och att öka konverteringen genom webbplatsen.

Besök fruit.se

Fruits återförsäljarwebb

Idag representerar Fruit bl.a. Fruit of the Loom, Russell, Stormtech och Anvil på den svenska och norska marknaden. All försäljning sker via återförsäljare. En betydande del av verksamheten är även legotillverkning för andra varumärken och specialproduktion i större volymer för sina återförsäljare, där man tillsammans med sina leverantörer kan erbjuda flexibla förutsättningar, stor kapacitet, korta ledtider och kvalitetssäkrad process från råvara till levererad slutprodukt.

Fruit agerar i en bransch där stor lagerkapacitet och snabba leveranser är väldigt viktiga faktorer. Fruit har genom att man arbetar tillsammans med stora och etablerade varumärken med centrala lager sällsynta fördelar där man kan tillgodose kunderna behov snabbt. Även när det är riktigt stora volymer och bråttom! Genom återförsäljarportalen kan återförsäljarna ta del av Fruits hela sortiment, snabbt och enkelt se priser och tillgängligt lager både lokalt och centralt – och göra sin beställning. Portalen innehåller också bilder, säljstöd och information om kampanjer.