Boob Design

Boob Design är ett svenskt företag som gör hållbara kläder för mammor i alla stadier med smart dubbelfunktion för graviditet och amning. Boob Designs patenterade amningsplagg har blivit en favorit bland mammor världen över. Nu har Celebration utvecklat en ny webbshop för Boob Design.
Det svenska klädföretaget Boob Design AB tillverkar amnings- och gravidkläder med stort fokus på hållbarhet. De strävar efter att deras kläder utifrån design, funktion, material och produktion ska vara så miljöhänsynsfulla som möjligt. 

Celebration har utvecklat Boob Designs nya e-handel och den kreativa byrån Äventyret har tagit fram den grafiska designen. Under utvecklingen av e-handeln har fokus legat på att ta fram en så användarvänlig webbshop som möjligt. En responsiv webbshop som fungerar och inspirerar oavsett vilken typ av enhet användaren använder.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Minja Stark
070 751 67 33 eller mejla till
minja@celebrationstudios.se

Minja Stark
Vi är mycket nöjda med resultatet av nya webshopen och vår lansering var sömlös och utan skavanker. Det är förstås ett resultat av ett gediget arbete och testande, men jag vill särskilt framhäva att vårt gemensamma arbete tillsammans med Celebration har fungerat mycket väl - med tät dialog, stort engagemang och snabba actions.
Linda Hedberg, E-commerce Manager på Boob Design
För att realisera Boob Designs nya e-handel valdes Litium Studio som e-handelsplattform. Projektet innebar också full integration emot exempelvis affärssystem och mail-utskicksverktyg.

Under arbetet med att ta fram Boob Designs nya e-handel har anpassning utifrån kundens behov varit extra viktig. Bland annat med funktioner som stor flexibilitet i vilket innehåll och vilka produkter som ska exponeras på startsidan, mycket utförliga och innehållsrika produktsidor samt inspirerande artiklar med förslag på produkter som rör ämnet. Webbshopen säljer enbart kläder från den egna kollektionen. Försäljning sker idag till ett 50-tal länder över hela världen och webbshopen finns på tre språk.

Boob Design har varit en spännande uppdragsgivare då de dels är inspirerande och kompetenta beställare och genomgående har ställt höga krav på leveransen. Vi är mycket stolta över resultatet och tror att vi varit med och bidragit till att kunna utveckla Boob Designs digitala försäljning i en positiv riktning.

Se resultatet på www.boobdesign.se