Anna Bellman

Uppdraget bestod i att hjälpa Anna med en digital strategi och ta fram och realisera en ny webb med ett modernt koncept som stödjer strategi och mål.

Projektet inleddes med att vi tog fram ett nytt kommunikationskoncept för Annas totala digitala kommunikation. Kommunikationskonceptet bygger på att fokusera på Annas styrkor och skillnader/egenskaper i förhållande till andra moderatorer. Att förmedla en känsla och uppfattning om hur uppskattad Anna är och att väcka nyfikenhet och intresse för Anna.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Minja Stark
070 751 67 33 eller mejla till
minja@celebrationstudios.se

Minja Stark

Webbplats

Responsiv webbplats

Den nya webbplatsen är baserad på Wordpress med ett helt egenutvecklat tema och är självklart responsiv. Med en tydlig strategi gällande vad vi vill förmedla till besökaren och vad de önskas göra på webbplatsen: boka Anna som moderator, konferencier eller föreläsare inom presentationsteknik.

Besök annabellman.se

 

 

Digital kommunikation

Under projektet har vi även skapat PPT-mallar, nytt utseende och format för Annas e-post-nyhetsbrev och hjälpt till med innehåll i form av bildurval och redigering.

Analys och uppföljning

Nu tar det taktiska kommunikationsarbetet vid, dvs att driva och utveckla webbplatsen och kommunikationen. Att nå ut till målgruppen. Vi hjälper Anna att hålla koll på och analysera besöksstatistiken via Google Analytics, genomföra löpande optimering och utveckling av innehåll och funktion. Löpande arbetar vi också med Annas position i det organiska sökresultatet (hos t ex Google) och arbetar för att ständigt förbättra detta utifrån valda sökbegrepp.

bellman-nyhetsbrev-2spalt

Anna Bellman - Moderator

Anna Bellman är en av Sveriges mest anlitade och uppskattade moderatorer. På webbplatsen kan du läsa mer om Anna och vad hon som expert på kommunikation, och med bakgrund som journalist och operativ i företag inom t ex IT och bygg, kan tillföra till din konferens eller ditt event. Du kan också läsa om samt se på bilder och video från uppdrag hon genomfört, besöka Annas populära blogg och givetvis boka henne för uppdrag.

"Anna Bellman har bred och djup erfarenhet av marknads- och kommunikationsarbete både strategiskt och operativt. Annas bakgrund är perfekt när hon anlitas som moderator, mötesledare eller konferencier. Med sin förståelse för problematiken i stora bolag och i mindre entreprenörsföretag, kan hon snabbt sätta sig in i kundens frågeställningar så att de viktiga budskapen som ska komma från scen blir de rätta. Med rätt frågeställningar, engagemang och driv."

- Från annabellman.se