Aifo

Aifo är Sveriges största distrubitör av professionell fotoutrustning.
Nu lanserar Celebration en ny webbplats för Aifo. En sida för fotografer, filmare och bildbehandlare.

På Aifo.se hittar du allt du behöver inför nästa fotosession. Webbplatsen tillhandahåller både en webshop och mängder med inspiration. Ett av målen med den nya webbplatsen är att den ska inspirera besökaren genom sitt innehåll och genom detta öka trafiken till webshopen. Inspiration serveras genom inspirerande guider, filmer, proffsfotografers egna berättelser samt med stora bildytor. Blir man köpsugen kan man lätt gå vidare till Aifos webbshop.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Markus Ojanperä
070 825 41 30 eller mejla till
markus@celebrationstudios.se

Markus Ojanperä
”Det viktigaste för vår nya webbplats var att inspirera, att visa vad man kan åstadkomma med våra produkter och att ge användbar information och tips, både för yrkesfotografer och avancerade amatörer. Vi tycker att vi har lyckats uppnå de målen med nya webbsiten. Vi har haft ett givande och gott sammarbete, Celebration har varit en perfekt partner till oss i arbetet med nya fräscha Aifo.se"
Anders Forsslund, VD på Aifo
Den nya webbplatsen är byggd i publiceringsverktyget WordPress. Aifo.se är en responsiv webbplats och erbjuder en hög användarvänlighet, oavsett vilken enhet du surfar ifrån (desktop, tablet, smartphone). Låt dig inspireras av Aifos nya webbplats. Besök Aifo.se