Träffa vår Calle på taket

Celebrations byråchef håller dig digitalt uppdaterad

Carl-Johan_Wallebby_Celebration

Vem är du och vad har du för roll på Celebration?

Jag heter Carl-Johan Walleby och arbetar som byråchef på Celebration. Det är en ny roll för mig sedan den 1a september men jag har arbetat på Celebration i snart tre år.

Som byråchef på Celebration har jag hand om den övergripande kontakten med många av våra kunder och ser till att det vi utvecklar och skapar hela tiden motsvarar deras förväntningar. Vi ska på bästa sätt hjälpa våra kunder att skapa den effekt som de förtjänar. Jag har också ansvaret tillsammans med ledningsgruppen att driva den interna utvecklingen och se till att alla medarbetare är engagerade och känner stimulans på jobbet.

 

Vad händer på Celebration under hösten?

Vi har precis flyttat till våra nya lokaler på Kungsholmen så nu arbetar vi med att komma i ordning här. Den 1a september började vi ett nytt verksamhetsår och i och med det ser vi också över hur vi på bästa sätt, även i framtiden, ska erbjuda våra uppdragsgivare och partners de bästa digitala lösningarna. Under hösten kommer vi också att lansera och starta upp ett par stora e-handelsprojekt. Och sist men inte minst så kommer vi tillsammans med två av våra partners Frankly Speaking och Merförsäljarna att ha ett väldigt intressant frukostseminarium den 15e oktober som handlar om hur man bäst rustar sig för morgondagens marknad.

Läs mer om Celebrations frukostseminarium här

 

Är det någonting som du tycker att man ska ha lite extra koll på framöver?

Om vi pratar om vad som händer i vår omvärld, i form av trender och omvärldsbevakning, så är hösten generellt sett ofta packad med intressanta seminarier kring just detta. Att delta på seminarier kan vara ett utmärkt sätt till att få inspiration, knyta kontakter och fylla på sin kunskapsbank. Så jag tycker att alla som vill förkovra sig i något, lite extra, skall hålla öron och ögon öppna.  För övrigt så tycker jag att det är väldigt kittlande att det börjar gå upp för fler och fler att digitaliseringen som sker, inte bara innefattar handeln, utan är något som faktiskt påverkar organisatoriska företag i stort.

 

Vilka är dina bästa tips på sidor för att omvärldsbevaka nya trender inom digital kommunikation?

Det skrivs och debatteras väldigt mycket inom området, och det kan vara svårt att veta vad man faktiskt ska satsa på, eller lära sig mer om. Affärsnyttan tycker jag kan försvinna när man främst fokuserar på att lyfta häftiga nyheter, projekt och så vidare. Där är det lite vår uppgift som digitala experter att hjälpa våra uppdragsgivare att sondera och påvisa den faktiska affärsnyttan med olika tekniker och möjligheter som uppstår. Personligen så tycker jag att Twitter är ett fenomenalt bra redskap att använda som samlingskälla.

De flesta webbplatser och bloggar publicerar även sina nyheter via Twitter. Via Tweet deck på webbläsaren kan man sedan enkelt sondera bland artiklar som man vill läsare vidare. Några jag följer på Twitter och bevakar dagligen, och som jag generellt tycker kan vara duktiga på att blanda ”affärsnytta med nöje” är bland annat, MicTechBreakitHuffington Post och Di Digital.

Carl-Johan Walleby Celebration

Har du frågor?

Kontakta gärna
eller mejla till