Välkommen på frukostseminarium om hur du bäst rustar dig för morgondagens marknad

Alla jobbar mer eller mindre framgångsrikt med marknadsföring och försäljning idag. Men hur blir en bäst i framtiden?

Frukostseminarium November 2015

Sist blev det fullt hus, så vi kör en ny omgång. Vi har vässat presentationerna ytterligare och tillfört ännu mer värdefulla insikter. Frågeställningen är dock densamma:

- Hur ska man på ett så effektivt sätt som möjligt arbeta med marknadsföring och försäljning för att bli bäst i framtiden?

Idag så finns det digitala tekniker och arbetssätt som gör att du inte längre behöver se din webbplats som ett visitkort utan som en ovärderlig leads-generator för organisationen.

Under ca 1 timme kommer Carl-Johan från Celebration tillsammans med representanter från två av våra partnerföretag Frankly Speaking och Merförsäljarna prata om hur du kan använda webbplatsen som en leads-generator och hur du gör för att ska få ut mer av din marknadsföring, försäljning och öka motivationen hos medarbetarna.

Vill du få värdefulla insikter i hur er organisation kan ta sig an utmaningarna och möjligheterna som morgondagens marknad innebär, är du varmt välkommen till vårt frukostseminarium på Kungsholmstorg 10, den 26/11 kl 08.00.

Maila anmälan till carljohan@celebrationstudios.se eller ring 072 513 00 22.

 

Vi som talar på seminariet

Carl-Johan Walleby

Carl-Johan WallebyCarl-Johan Walleby, Byråchef och kundansvarig på Celebration, kommer att moderera seminariet samt inleda timmen med att berätta om resan från att webbplatser har varit ett statiskt visitkort till att nu vara en värdefull leads-generator för organisationen.

Erik Frankendal

Erik FrankendalVD och grundare av content marketing & PR byrån Frankly Speaking. Erik har ett mångårigt förflutet som marknads- och försäljningschef i företag som Levi’s, Boomerang, Expressen, Poolia och Onoff. Erik arbetar numera på byråsidan i branschen med fokus på digital content marketing. Erik kommer att prata om hur man med hjälp av content marketing skapar kundtrafik till webbplatsen och med hjälp av sitt CRM system kan generera mogna försäljnings-leads till säljarna i företaget.

Björn Holm

Björn HolmVD och grundare av försäljningsutbildnings- och försäljningskonsultföretaget Merförsäljarna. Björn har ägnat två decennier åt att utbilda försäljningschefer och säljare i det svenska näringslivet, med målet att öka försäljningsavdelningarnas effektivitet. Björn kommer att prata om hur man utbildar sina säljare för att få dem att prestera maximalt med de nya teknikerna, och hur man bäst förvaltar de försäljnings-leads som uppkommer för att skapa försäljningsresultat.

Frukostseminariet vänder sig till:

VD, försäljnings- och marknadschefer och till alla med intresse för digital marknadsföring och kopplingen till fysisk försäljning.

När och var

Seminariet är gratis och vi ses torsdag den 26/11 kl 8 i vår nya lokal på Kungsholmstorg 10 där vi bjuder på ett av dagens viktigaste mål, frukost! Seminariet börjar kl 8.30 och vi håller på i ca 1 timme. Därefter har vi en frågestund och rundar av vid ca 10.00.

Vänligen anmäl dig senast 23:e november

Maila anmälan till carljohan@celebrationstudios.se eller ring 072 513 00 22. Meddela gärna eventuella matallergier när du anmäler dig.

Vamt välkommen!

Nyhetsbrev

Fyll gärna i din epostadress så får du vårt nyhetsbrev utskickat till dig.