Plattformar som vi jobbar med

Vi väljer teknisk plattform, publiceringsverktyg och e-handel utifrån våra uppdragsgivares behov och verksamhet. Valet av plattform bör göras först när man har gjort en grundlig förstudie och ett inledande strategiarbete.
Här presenterar vi några av de plattformar som vi arbetar med.

  Litium

VÅR PARTNER Litium med multikanalplattformen Litium Studio är Nordens ledande leverantör av paketerade lösningar för e-handel, digital marknadsföring och produkthantering. Med cloudtjänsten Litium On Demand kan kunderna växa från en miljon till en miljard i omsättning utan att behöva byta plattform.

Några av våra kunder på Litium: Roswi, Sourcecom, Skogsindustrierna

Läs mer om Litium

EPiServer

EPiServer kopplar samman e-handel och digital marknadsföring för att hjälpa organisationer att skapa unika digitala upplevelser för sina kunder med mätbara affärsresultat. EPiServer kombinerar innehåll, e-handel och multi-kanalmarknadsföring i en plattform.

WordPress

WordPress är ett open source, helt licensfritt, publiceringsverktyg och över 20% av alla webbplatser är byggda på denna plattform. WordPress själva påstår själva att det görs över 15 miljarder sidivisningar i månaden på sidor byggda på deras plattform. Stor flexibilitet i design och funktionalitet och enkel att använda.

Några av våra kunder på WordPress: Texstar, Handelns Utvecklingsråd, Rahmqvist, Litorina, DuoPad

Umbraco

Umbraco är ett open-source-publiceringsverktyg. Källkoden är helt öppen och plattformen licensfri. Plattformen går bra att använda till små och medelstora webbplatser.

Några av våra kunder på Umbraco: Fruit Distribution, SIPU

NordiskEhandel

En komplett e-handelsplattform för mindre webbshoppar. En standardlösning som går att skräddarsy efter önskemål kring både funktionalitet och design.

Några av våra kunder på Nordisk e-handel: HärjedalsKök, Protech

Jetshop

En stabil grund, enkelt att anpassa och redo att bygga ut. Har du insett e-handelns möjligheter, ser du snart styrkan i Jetshops e-handelssystem. Tekniskt avancerat men lekande lätt att använda.

Några av våra kunder på Jetshop: Fruit Distribution

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Minja Stark
070 751 67 33 eller mejla till
minja@celebrationstudios.se

Minja Stark