CELEBRATIONMAIL JANUARI 2016

Nyhetsbrev-jan

Hej och God fortsättning!

Vi hoppas att du har haft en härlig julledighet! Celebration inleder det nya året med att lansera Aifo.se, en webbplats för alla som är intresserade av foto, film och bildbehandling.

Något annat som vi tycker är roligt är att Celebration fortsätter att växa. Fyra nya Celebrators har börjat på byrån. Vi har också fått in en praktikant som vill prova på livet här på byrån. Vi hoppas du får möjlighet att träffa dem vid något tillfälle. Mer om vilka det är kan du läsa lite längre ner i det här nyhetsbrevet.

Lanseringar

Aifo På Aifo.se hittar du allt du behöver inför nästa fotosession. Webbplatsen tillhandahåller både en webbshop och mängder med inspiration. Celebration har tagit fram Aifos nya webbplats och designkoncept. Läs mer om projektet

Hälsa på våra nya Celebrators!

Arvid-220

Arvid Svall började arbeta på Celebration under hösten 2015. På Celebration arbetar han med både front end- och back end- utveckling, .net och app-utveckling samt med teknisk rådgivning i olika säljprocesser.

Läs mer om Arvid
Tania Granhagen

Tania Granhagen praktiserade hos oss under hösten. Nu blir hon Celebrations nya webbanalytiker. Tania hjälper bland annat våra kunder att få sin digitala närvaro kartlagd.

Läs mer om Tania
Stefan-Celebration

Stefan Hadlin är en fena på varumärkesutveckling och att se företags och organisationers möjligheter. Med sin gedigna erfarenhet inom branschen tillför han spetskompetens för Celebrations kunder.


Läs mer om Stefan

Dean

Dean Sacirovic har ett stort intresse för webbutveckling och databashantering. På Celebration arbetar han som Front-end utvecklare. Han är i sin yrkesroll extremt noggrann och har tycker om att grotta ner sig i problemlösning samt kvalitetssäkring av kod.
Katarina

Katarina Hansson studerar på Medieinstitutet och gör under våren 2016 sin andra och avslutande praktikperiod hos oss på Celebration som Front End Developer. Katarina bestämde sig för att utbilda sig till ”front endare” för att kunna kombinera det kreativa med att samtidigt få ägna sig åt problemlösning.

Läs mer om Katarina

Nyhetsbrev

Fyll gärna i din epostadress så får du vårt nyhetsbrev utskickat till dig.